کپک باکتریایی
کپک باکتریایی که آن را ElgonDie-back نیز می نامند برای اولین بار در گارسا (سائوپائولو برزیل) شناسایی شد، از این رو نام آن را garcae گذاشتند. این کپکها به طور معمول بر بافت و برگ گیاهان بسیار جوان تأثیر میگذارند.
در ابتدا برگها خیس از آب به نظر میرسند و به دنبال آن ضایعات قهوهای فاسد شده که توسط حلقه های زردرنگ احاطه شده مشاهده میشوند
برگها سرانجام خشک شده پیچ میخورند و در نهایت سیاه شده و از بین میروند با این حال این برگهای سیاه از درخت نمی افتند
لکه قهوه ای و گیلاس لکه دار
این قارچ ممکن است به برگها و گیلاس قهوه حمله کند برگهای آلوده لکه های برنزی با مراکز سفید خاکستری را نشان میدهند بر روی انواع گیلاسهای سبز مبتلا به این قارچ ضایعات
فرو رفته قهوه ای رنگ با مرکز خاکستری وجود دارد و بعضی اوقات توسط یک هاله بنفش یا بافتی که به دلیل عفونت به صورت نارس است احاطه شده اند.
در میوه های قهوه قرمز ضایعات بزرگتر به رنگ سیاه بوده و بعضاً میتوانند در تمام مسیر تا بذر نفوذ کرده، باعث شوند که پالپ به درون پارچمنت بچسبد و با از بین بردن گیاه باعث آسیب به میوه قهوه می شوند.
قوما
فوما ، قارچی خاکی است که میتواند به برگ و میوه قهوه حمله .کند در برگهای گیاه که توسط قارچ مورد حمله قرار گرفتهاند لکه های سیاه یا قهوه ای مشاهده میگردد و در میوه قهوه در حالی که هنوز سبز و نا مرغوب است لکه های سیاه ایجاد میکنند آب و هوای سرد مرطوب و باد شدید حملات فوما را تسهیل میکند که عموماً این اتفاق پس از شکوفه و قبل از رسیدن میوه رخ میدهد با استفاده از بادشکن در مناطقی که مستعد فوما هستند میتوان اثرات آنها را کاهش داد.
بیماری گیلاس قهوه
بیماری گیلاس قهوه (CBD) ناشی از قارچ Colletotrichum kahawae است. این بیماری اولین بار در سال ۱۹۲۲ میلادی در کنیا ثبت شد. این قارچ در هر مرحله از رشد گیلاس قهوه به آن حمله میکند با این وجود فقط علائم تشخیص داده شده روی گیلاسهای جوان به راحتی قابل شناسایی است این بیماری میتواند به شکل فعال و پوستی ظاهر شود در شکل فعال نقاط لکه دار به رنگ تیره روی دانه های قهوه ظاهر میشوند و با رشد اسپورها پوسته صورتی کم رنگی شکل میگیرد.
گیلاس طی چند روز از بین میرود و به یک کیسه خالی سیاه و خشک تبدیل میشود فرم پوستی تهاجم خفیف تری بوده که به صورت چند لکه کوچک مقعر روی گیلاس تشکیل می شود.
زنگ قهوه
زنگ قهوه قارچی است که به گیاهان قهوه عمله می کند رنگ آن میتواند از زرد تا نارنجی باشد این بیماری اولین بار در سال ۱۸۶۱ میلادی در گنیا ثبت شد اما اگنون تقریباً در همه مناطق زیر پوشش گشت قهوه در ،جهان شناخته شده است اسپورها نخم (میکروب در قسمت زیرین برگها قرار گرفته و میتوانند باعث تغییر رنگ شدید اختلال در فتوسنتر و کاهش تولید محصول ،شوند مواد شیمیایی مبتنی بر ،مس همچنین قارچ کش هایی مانند Triadimefon, Cyproconazole و Hexaconazole تا حدودی در مبارزه با رنگ قهوه مؤثر بوده اند.
با توجه به اهمیت تاریخی تخریب آنها تحقیقات زیادی در مورد مقاومت ژنتیکی در برابر زنگ زدگی برگ قهوه انجام شده است که منجر به ایجاد گونه هایی همچون كاتيمور، کلمبیا، رايرو ۱۱ و ایکاتو شده است