دان قهوه عربیکا و روبوستا تفاوت طعمی زیادی باهم دارند
ترکیب کردن عربیکا و قهوه روبوستا به این دلیل انجام میشه که سلایق بیشتری رو در بر میگیره.
افرادی که با طعم و عطر خیلی زیاد عربیکا و یا اسیدیته بالای اون مشکل دارن و از طرفی تلخی بیش از حد روبوستا رو هم دوست ندارن میتونن از ترکیب این دو گونه پرطرفدار به طعم دلخواهشون برسن.
همچنین این قهوه در ترکیب با شیر استاندارد گرم شده میتواند یک شیرقهوه بسیار جذاب با طعم دلنشین برای شما ایجاد کند.
قهوه عربیکا (Arabica):
طعم و عطر: قهوه عربیکا شهدای قهوه نامیده میشود. طعم آن معمولاً نسبت به ربوستا شیرینتر، ملایمتر و متعادلتر است. این قهوه دارای طعمها و عطرهای متنوعی مانند میوههای تازه، گلها و نوتهای ترش و تند نیز میباشد.
کمیابی و قیمت: قهوه عربیکا کمیابتر از ربوستا است و بیشتر در ارتفاعات بلند کشت میشود. به همین دلیل، قهوه عربیکا معمولاً گرانتر است.
کافئین: قهوه عربیکا دارای کمترین مقدار کافئین در مقایسه با سایر انواع قهوهها است.
قهوه ربوستا (Robusta):
طعم و عطر: قهوه ربوستا به طور کلی دارای طعم تند، ترش و مرکباتی است. این نوع قهوه به دلیل شدت طعم و ترشیاش برای دوستداران قهوههای قوی و تند مورد توجه قرار میگیرد.
کمیابی و قیمت: ربوستا بیشتر در مناطق کم ارتفاع کشت میشود و از لحاظ کمیابی کمتر از عربیکا محسوب میشود. به همین دلیل، قهوه ربوستا معمولاً اقتصادیتر است.
کافئین: قهوه ربوستا دارای مقدار بیشتری کافئین نسبت به قهوه عربیکا است.
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.