اروپرس
آیروپرس یک، نوشیدنی است که توسط پیستون انجام میشود و به دلیل اینکه از صافی کاغذ رد میشود هرگونه روغن و رسوب آن گرفته میشود،لذا طعم ان فوق العاده و دارای نت های طعم دهنده ی بسیار خوبی است. فیلتر کاغذی استفاده شده در ایروپرس به صورت فلزی و هم به صورت کاغذی موجود، است،لازم کیفیت قهوه با استفاده از فیلتر کاغذی به مراتب بهتر از فلزی است ولی بعضا یکسری ازکرده فیلترها یا به دلیل نامرغوب بودن به قهوه طعم کاغذ می دهند. زمان پرس کردن قهوه بهتر است که بیشتر از ۳۰ ثانیه و کمتر از یک دقیقه باشد چون پرس سریع،قهوه را تیره و تلخ می کند ولی هر قهوه با توجه به درجه رست و برشتگی آن زمان پرس کردن را تغییر میدهد و بهترین زمان برای پرس را تجربه عصاره گیری بعد از چندین بار مشخص می کند.